Fodbold

Agger holdt for nar af Hodgson?

Selvom den engelske manager hårdnakket har påstået, at Daniel Agger ikke er på vej væk fra klubben, så har han alligevel forsøgt at afskibe danskeren. Det afslører direktør i Wolfsburg, Dieter Hoeness overfor B.T.

- Vi er blevet tilbudt Daniel Agger, men har sagt pænt nej tak. Det er mit indtryk, at det er en spiller, der bliver tilbudt rundt om i Europa i øjeblikket, siger direktøren.

Den udtalelse går stik imod det, som både Roy Hogdson og Daniel Agger selv har taget stor afstand fra i den seneste tid.

Aner ikke noget

Udtalelsen fra tysk side kommer da også som en stor overraskelse for Aggers agent, Per Steffensen, der fastholder, at han ikke kender noget til sagen.

- Jeg undrer mig over de ting, jeg hører. Hvis en klub vil af med en spiller, er det mest nærliggende vel, at klubben retter henvendelse til spilleren og fortæller ham om deres planer. Det er ikke sket her, siger Steffensen.

Det er endnu uvist hvad der skal ske med den danske landsholdsforsvarer, men så sent som i går udtalte Roy Hodgson at Agger kan få comeback i onsdagens kamp mod Wolverhampton.