Fodbold

Leonardo vil slå sin hjerteklub

Den professionelle del af Inters nye træner, Leonardo, er angiveligt større end den følelsesmæssige. I hele 13 år havde Leonardo nemlig ærkerivalerne fra AC Milan som arbejdsgiver, men det forhindrer ikke Leonardo i at drømme om at fravriste "Rossoneri" førstepladsen i Serie A.

- Om jeg tror på titlen? Naturligvis gør jeg det. Der er godt nok et hul op til de forreste, men det vil ikke kræve meget at indhente dem, siger Leonardo tilFootball Italia.

AC Milan er lige nu nummer et i Serie A - hele tretten point foran Inter, der dog er noteret for to kampe mindre.

Et komplet hold

Leonardos forgænger Rafael Benitez blev fyret fordi han krævede at klubben hentede forstærkninger. Det mener Leonardo dog ikke er nødvendigt.

- Holdet er her allerede, og skal ikke til at blive skabt. Inter har en identitet og spillerne ved hvad de skal gøre. Jeg skal ikke opfinde noget nyt. Mit job er at sørge for, at spillerne præsterer deres bedste, siger Leonardo, der forstår hvis Milan ser ham som forræder.

- Jeg respekterer andres synspunkter, så hvis de ser mig som en forræder, så jeg ved, det er på grund af følelser, lyder det fra Leonardo.