Fodbold

Pinlige Liverpool ydmyget hjemme

I det mindste har vi Anfield. Sådan har mange Liverpool fans tænkt i denne sæson, hvor de gode resultater primært er kommet på hjemmebane. Men nu er den legendariske hjemmebane heller ikke hellig mere. Det beviste bundproppen i Premier League, Wolverhampton, i dag, da de vandt et klassisk David - Goliath opgør med 1-0.

Liverpool startede ellers bedst, og efter kun syv minutter fik portugisiske Raul Meireless en gylden mulighed, men midtbanespilleren missede sin åbne mulighed på det skammeligste. Derefter gik hjemmeholdet i stå.

Wolverhampton lignede nemlig et hold, der havde læst godt på lektien, og gæsterne kastede masser af folk med frem ad banen, hvor det blev til flere farlige indlæg - især fra højrekanten.

Tilbagevendte Gerrard fik ikke gang i sit energiske spil, og så kunne han sammen med resten af Liverpool-holdet gå til pause med tilskuernes pibekoncert ringende i ørerne.

Anfield i chok

Efter pausen skulle man tro at Liverpool-spillerne med en frisk opsang ville sætte tingene på plads mod Premier Leagues bundprop, men sådan skulle det ikke gå.

Wolverhampton fortsatte nemlig den disciplinerede indsats, og da Liverpool ikke fik clearet bolden ordentligt kunne Steven Ward dukke op for enden af en millimeter præcis stikning og sende bolden ind mellem benene på en fremstormende Reina. 1-0 efter 55 minutter.

Målet fik dog heller ikke vækket Liverpool, der ikke havde nøglen til at sætte Wolverhampton under et massivt pres. Bolden kom i nettet med tre minutter igen, men Skrtels hovedstød blev sat in fra en offside position.

Dermed var skuffelsen total. Liverpool tabte hjemme mod rækkens bundhold, der fik smidt en dyb, sort spand kul på bålet under Roy Hodgsons brandvarme trænersæde.