Fodbold

Liverpool-boss udsat for håne-sang

Onsdagens 1-0-nederlag til Wolverhampton hjemme på Anfield henviser traditionsrige Liverpool til en plads i midten af Premier League - og manager Roy Hogdson til en status som mindre populær blandt klubbens fans.

Hånlige sange, utilfredse og ironiske tilråb som 'Hodgson for England' (Hogdson som engelsk landstræner, red.) lød ned mod den tidligere FCK-træner under kampen fra de mange fremmødte tilhængere, skriver det lokale medie Liverpool Echo.

- Jeg vil gøre det så godt, jeg kan, og jeg arbejder så hårdt, jeg kan. Så jeg kan naturligvis ikke lide at høre de ting, siger Hodgson ifølge mediet.

Må tage kritikken som en mand

Liverpool går ind i det nye år med 22 point på kontoen - det er klubbens laveste siden 1953. Derfor forstår Hodgson godt kritikken.

- Det er Anfields måde at vise, at man ikke er glad for det, holdet leverer i øjeblikket. Som manager må man tage det fulde ansvar for det, så jeg er nødt til at tage kritikken som en mand.

Den nu 63-årige Hodgson, der i sin karriere har stået i spidsen for en lang række klubber, overtog Liverpool efter spanske Rafael Benitez i sommer.