Fodbold

Liverpool-træner: Undskyld, fans

- Jeg fortryder sandelig, hvis jeg har fornærmet klubbens fans på nogen måde, det var på ingen måde meningen.

Liverpool-manager Roy Hodgson sender nu en undskyldning til klubbens mange fans, efter han i denne uge beskyldte dem for ikke at støtte ham. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Resultaterne har ikke være med den engelske traditionsklub i denne sæson, og i forbindelse med onsdagens 1-0-nederlag til Wolverhampton Wanderers udtrykte Liverpools fans utilfredsheden gennem hånlige budskaber ned mod Hodgson.

Hånlige sange

Ironiske sange som "Hodgson for England" (Hodgson som engelske landstræner, red.) lød ifølge AP på Anfield, mens nogle signalerede ønsketænkningen med et banner - "Come Back Rafa" - henvendt til klubbens tidligere manager Rafael Benitez, der netop er fyret i Inter.

Det førte angiveligt Hodgson til at sige, at 'Den berømte Anfield-støtte har ikke rigtig været der, siden jeg kom til klubben'.

Bistre kommentarer og en favorit

Den udtalelse har afstedkommet en række bistre kommentarer på diverse internetfora, hvor Hodgson er alt andet end populær - nu glatter Hodgson altså ud med sin undskyldning.

- Jeg tror fuldt og fast på, at de i høj grad er Liverpool-fans og står bag klubben, og hvis vi kan vende tingene til bedre resultater, så er de bag os alle, siger Hodgson henvendt til klubbens fans.

Englænderen er dog stadig bookmakernes favorit til at miste jobbet som den næste i Premier League. Liverpool ligger nummer 12 i Premier League.