Fodbold

Uha: Carroll i hæslig prøvekamp

Da han var i OB, var han blandt Superligaens bedste målmænd, og blev blandt andet kåret som årets målmand. Men siden kontraktophævelsen med fynboerne er det gået alvorligt ned af bakke for Roy Carroll.

Grunden til at nordireren forlod OB var at han ville have mere tid med familien, og med sin præstation for Sheffield Uniteds reserver onsdag aften, skulle der være masser af tid til det. Nogen kontrakt bliver det nemlig næppe til.

På blot 25 minutter nåede Carroll at indkassere to mål og krone den miserable indsats med et rødt kort.

Kampen var ellers målmandens store chance for at tilspille sig en kontrakt, men da Carroll var direkte medvirkende til det svidende 1-6 nederlag, må den chance siges at være forsvundet hurtigere end man kan nå at sige "farvel og tak".