Fodbold

SønderjyskE en klub med overskud

Der er styr på økonomien i Sønderjys-ke. Således kan klubben, der driver et fodboldhold, et ishockeyhold og to håndboldhold, præsentere sorte tal på bundlinjen, når regnskabet skal gøres op senere på efteråret.

"Det er en milepæl ud over det sædvanlige. Økonomien hænger sammen, og det er en stor drøm for os at bevise, at det i en branche, der er kendt for det modsatte med blodrøde tal, redningsaktioner og kapitalindskud, er muligt at drive en sund forretning. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at få aflagt regnskabet," siger Sønderjyske-direktør Klaus Rasmussen til jv.dk.

Det er dog ikke alle forretninger, der er lige rentable.

"Vi har sorte tal i ishockey, i herrehåndbolden, mens vi er tæt på balance i fodbold. Til gengæld har vi fortsat lidt udfordringer i damehåndbolden," siger han