Fodbold

TV 2 og DBU holder fodboldfest

Er du fodboldfan, så sæt kryds i din kalender den 7. november klokken 20.00.

Der er TV 2 Sporten og Dansk Boldspil Union (DBU) nemlig for sjette år i træk værter for en sand fodboldfest i Cirkusbygningen i København, når hele fodbold-Danmark igen er inviteret til Dansk Fodbold Award 2011.

TV 2 sender fra klokken 20.00 LIVE fra Cirkusbygningen, hvor vi hylder de personer, der har imponeret mest i den danske fodboldverden det seneste år.

DU er med til at kåre vinderne

De kendte TV 2-ansigter Thomas Kristensen og Heidi Frederikke Rasmussen er værter for showet, der byder på musik og underholdning i særklasse, og hvor stjerner fra både den danske og den internationale fodboldverden dukker op.

Kort sagt bliver det et tv-show for hele Danmark.

Der bliver uddelt priser i 10 forskellige kategorier - blandt andet "Årets spiller" og "Årets mål", hvor DU kan være med til kåre vinderen via afstemninger på sporten.tv2.dk og sms.

Ved showet vil to nye medlemmer af 'Fodboldens Hall of Fame' også blive afsløret og komme i eksklusivt selskab med navne som blandt andre, Michael Laudrup, Peter Schmeichel, Harald Nielsen og Preben Elkjær.

De nominerede i de enkelte kategorier bliver løbende offentliggjort her på award.tv2.dk frem mod showet - men en del af dem kan du finde allerede nu i boksen til højre.