Fodbold

BIF-spiller kåret som årets talent

Brøndby-spilleren Julie T. Jensen har trods sine kun 17 år gjort sig bemær-ket som en særdeles dygtig angriber, og det har den unge fodboldspiller nu nærmest papir på.

Julie T. Jensen blev nemlig ved Dansk Fodbold Award 2011 kåret som 'Årets talent' på kvindesiden, da gallashowet løb af stabelen mandag aften.

Brøndby-spilleren er rykket op som seniorspiller halvandet år før tid og har med flere vigtige scoringer haft fødderne med i Brøndbys danske mesterskab.

Suveræn scoring

"Tusind tak. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater og de trænere, jeg har haft indtil videre. Og så min familie og venner," sagde en stolt Julie T. Jensen, da hun modtog statuetten i Cirkusbygningen.

Julie T. Jensen afgjorde årets pokalfinale med en suveræn scoring på langskud, og den unge angribers eksplosive udvikling det seneste år har dannet grundlag for DBU's indstilling til prisen.

De øvrige nominerede i kategorien var Sofie Junge fra Skovbakken, Simone Boye Sørensen fra Ballerup-Skovlunde og Caroline Rask fra Fortuna Hjørring.