Fodbold

OB ansætter Poul Hansen i topjob

Fodboldklubben OB har ansat den tidligere AGF- og Lyngby-træner Poul Hansen som sportsdirektør.

De seneste år har Poul Hansen mest gjort sig bemærket som ekspert for TV2 og TV2 Sport.

"Det er efterhånden en del år siden, at jeg har haft et job i toppen af dansk fodbold."

Blev fristet

"Jeg er ofte blevet spurgt til, om jeg ikke skulle tilbage i branchen, og svaret har hver gang været, at der skulle en ekstraordinært spændende opgave til, for at jeg skulle blive fristet."

"Og det må man sige er tilfældet her. Jeg har med stor interesse fulgt OB's arbejde gennem de seneste mange år - og ikke mindst det seneste års arbejde med at implementere en ny strategi og et nyt koncept, hvor man er tro mod sine egne værdier."

"Det stemmer fuldstændig overens med mine værdier, og jeg ser meget frem til at være med til at stå i spidsen for det spændende arbejde, der allerede er indledt," siger Poul Hansen i en pressemeddelelse.

Stærkeste kandidat

Stillingen som sportsdirektør i OB har været ledig i over et år efter fyringen af Kim Brink. Direktør Thomas Christensen glæder sig over, at klubben nu har fundet den rette mand.

"Processen med at finde en ny sportsdirektør i OB har været lang. Den har omfattet en profilbeskrivelse, en bruttoliste over mulige emner, en konkret kandidatliste og naturligvis samtaler med flere af emnerne."

"Poul Hansen står tilbage som vores stærkeste kandidat, og jo bredere vi har søgt og researchet, jo stærkere har han stået. Som superligatræner formåede Poul Hansen at få det optimale ud af de trupper, han arbejdede med."

"Samtidig har han et enormt netværk både indenfor og udenfor de danske grænser, ligesom hans store kendskab til fodboldbranchen indefra og udefra er meget markant," siger Christensen.

Poul Hansen blev i 1999 kåret til årets træner i Danmark.