Fodbold

Bendtner arresteret i England

Ifølge det engelske website chroniclelive.co.uk blev danske Nicklas Bendtner torsdag anholdt og afhørt af politiet i England i forbindelse med hærværk mod en række biler.

Sammen med Sunderland-holdkammeraten Lee Cattermole er Bendtner mistænkt for hærværk mod flere biler i Newcastle den 6. december omkring klokken 22 om aftenen. Begge blev hevet ind til afhøring, men er nu løsladt igen.

En talsmand fra det lokale politi - Nortumbria Politi - siger til chroniclelive. co. uk:

Ser på overvågningsbilleder

"Politiet kan bekræfte, at torsdag 15. december blev to mænd på 23 år anholdt - mistænkt for kriminelle ødelæggelser. Det kommer som følge af en undersøgelse af skader på biler på Stowell Street i Newcastle midtby, der fandt sted omkring klokken 22 tirsdag den 6. december."

Politiet er fortsat i gang med at bruge overvågningsbilleder til at finde ud af, hvor mange biler der er blevet ødelagt. Episoden skete blot to dage efter, at Sunderland tabte 2-1 ude til Wolverhampton.

Flere uheldige episoder

På det seneste har der været flere uheldige historier i medierne om den skadede danske landsholdsangriber.

Mest omtalt var episoden på spillerhotellet Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor Nicklas Bendtner angiveligt kom i klammeri med en gæst i forbindelse med landskampen mod Sverige.

Det har indtil videre ikke været muligt at få en kommentar fra Bendtners far og agent, Thomas Bendtner. Heller ikke Sunderland har kommentarer til sagen.