Fodbold

Bendtners løfte holdt ikke længe

Nicklas Bendtner har været en del i vælten i de seneste måneder. Først var der episoden med hotelgæsten på Hotel Marienlyst i Helsingør, som anklagede Bendtner for at overfalde ham efter landskampen mod Sverige i november.

Fredag kom så en ny sag frem, hvor Bendtner ifølge flere engelske medier er blevet arresteret for hærværk på flere biler 6. december. Danskeren er dog løsladt igen mod kaution.

Episoderne kommer få måneder efter, at Bendtner i et interview med Ekstra Bladet sagde, at han havde prøvet det hele med byture og den slags, og at han ønskede at agere mere ansvarligt i fremtiden.

Klar til at være ansvarlig

"Jeg har set det hele, prøvet det hele og er klar til noget andet i mit liv."

"Klar til at være en ansvarlig voksen, og på den måde vil jeg godt være med til at sige, at min ungdom er forbi," sagde Nicklas Bendtner til Ekstra Bladet den 2. oktober.

Bendtner er tidligere blevet foreviget af en fotograf med bukserne nede om benene ude foran en natklub. Han har selv kaldt episoden for "en fælde", men indrømmede, at der måske har været for mange fester og byture.

Sønnen skulle ændre det hele

"Måske nok lidt for mange. Jeg har haft min del af byture, og det hører med til at være ung, men tingene ændrede sig, da jeg fik en søn sidste år."

"Nu er det vigtigste i verden et være sammen med Nicholas, når jeg har fritid fra fodbolden og kan tage til London, eller han kan komme op til mig."

"Jeg nyder heller ikke byturene mere og er nok blevet lidt mæt af det liv," fortalte Bendtner til avisen for lidt over to måneder siden.

Ser mig aldrig vælte rundt igen

Den 23-årige landsholdsangriber gav tilmed en garanti om, at man aldrig ville se ham på den måde i byen igen.

"I ser mig aldrig igen vælte ud af natklub midt i fodboldsæsonen. Det er slut, og man kommer ikke til at se mig i byen på den måde, hverken i København eller andre steder, fastslog Bendtner.

Væk fra London - væk frafesterne?Efter skiftet fra Arsenal til Sunderland på en lejeaftale i hele denne sæson skulle Bendtner til at leve et lidt mere roligt liv.

"På den måde er det perfekt, at livet her i Nordengland ikke kan sammenlignes med livet i London, for jeg har brug for en ny begyndelse. En ny klub, en ny rolle - og et nyt afsæt for at komme videre med karrieren.

"Det er vigtigt for mig at ændre nogle ting, for jeg har en del at arbejde med personligt. Det gælder både mentalt og fysisk," sagde Bendtner i samme interview.