Fodbold

Chok: Pensionist er med mod City

Han var en af de største stjerner hos Manchester United i 90'erne og i begyndelsen af 00'erne, og sidste sæson indstillede Paul Scholes sin karriere. Men nu er den rødhårede midtbaneterrier igen klar til at trække United-trøjen over hovedet og spille fodbold.

Den 37-årige midtbanespiller er på bænken, når Manchester United søndag møder by-rivalerne fra City i FA Cup'ens tredje runde. Scholes har savnet at spille fodbold, og derfor kontaktede han Sir Alex Ferguson for at høre om muligheden for et comeback.

"Jeg er glad for, at manageren mener, at jeg stadig kan bidrage på holdet og glæder mig til at yde mit til at sikre denne store klub mere succes," siger Paul Scholes til klubbens hjemmeside.

Har vundet femten trofæer med United

Paul Scholes var en del af den gyldne generation, som dominerede United-holdet i 90'erne og frem. Spillere som Ryan Giggs, Gary Neville og David Beckham for nu at nævne et par stykker. Den eneste af dem, som stadig er på storklubbens hold er waliseren Ryan Giggs.

Men nu er Scholes altså også tilbage i spillerstalden hos United. Scholes har været med til at vinde ti Premier League-trofæer, fejre tre FA Cup-triumfer og snuppe to guld-medaljer i Champions League.

Scholes opnåede desuden 66 kampe for det engelske landshold.