Fodbold

Lindegaard udfordrer De Gea

Anders Lindegaard tror, at spanieren David De Gea nok skal blive førsteval-get i Manchester United med tiden.

Men ind til det sker, har danskeren tænkt sig at lade ham kæmpe for pladsen mellem de to metalstænger.

"Hvis både David og jeg bliver i klubben i hele vores karriere, er jeg overbevist om, at han på et tidspunkt bliver førstevalget. Så min opgave bliver at sørge for, at det ikke sker, før jeg er næsten klar til at gå på pension," siger Anders Lindegaard til den norske hjemmeside smp.no.

"Kampen mellem David og jeg er som, den ser ud for alle: Den er ligebyrdig, og det er ikke bare for sjov, at hele verden diskuterer, hvem af os der skal stå."

Lindegaard kan blive verdensklasse

De Gea har været udsat for massiv kritik efter han skiftede tilværelsen i Atlético Madrid ud med målmandstjansen i en af verdens største klubber. En kritik, som Lindegaard mener, har været lidt for hård.

"David har haft mange gode kampe, men i United er det vanskeligt at skjule små fejl. Jeg synes, han har tacklet det meget godt. Mentalt er han enormt stærk og har nogen egenskaber, som gør ham helt unik," lyder Lindegaards opbakning, inden danskeren siger, at han tror, at begge målmand kan nå rigtigt langt.

"Jeg er sikker på, at han bliver en keeper i verdensklasse, men samtidig mener jeg, at jeg har de samme muligheder. Jeg er bare senere udviklet."