Fodbold

Her er Roland Nilssons afløser

Det bliver FC Københavns nuværende sportsdirektør, Carsten V. Jensen, der skal overtage trænersædet efter den nu fyrede svensker Roland Nilsson.

"Jeg ser frem til udfordringerne, som jeg har fået i forbindelse med mine nye ansvarsområder i FC København. Jeg glæder mig over muligheden for igen at få græs under fødderne og til at have det direkte ansvar for arbejdet med spillerne i træning og kamp," siger Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

"Nu handler det om, at vi alle i FC København, trænere, spillere og ledere, kigger fremad og sammen arbejder hårdt på at være bedst muligt forberedt til forårets afgørende kampe i Superligaen og DBU pokalen," siger Carsten V. Jensen.

Kender klubben godt

Han har tidligere været spiller i klubben, men har de seneste mange år været sportsdirektør i klubben, hvor han har stået for spillerindkøb og spillersalg.

FCK begynder træning i formiddag, og det bliver altså med en helt ny sportslig ledelse. FCK fører Superligaen med fire point foran FC Nordsjælland.

Roland Nilsson tiltrådte i sommerpausen, da Ståle Solbakken forlod klubben til fordel for FC Köln. Han kom fra en stilling som cheftræner i Malmö FF.