Fan-aktion ærgrer Brøndby-angriber

Brøndbys angriber Nicolaj Agger er ked af, at hverken Brøndbys ellers AGF's fans vil heppe på deres hold i søndagens Superliga-kamp på Brøndby Stadion.

"Jeg er ærgerlig over, der ikke kommer den samme stemning på Brøndby Stadion, som der plejer, for det fede ved at spille på Brøndby Stadion er den gode stemning," siger Nicolaj Agger til sporten.tv2.dk.

"Det bliver anderledes, end vi er vant til. Som spiller vil man helst have, at der er gang i stadion og god opbakning, Så det bliver da en anderledes oplevelse," fortsætter den 23-årige angriber.

Vil tages med på råd

De to holds fanklubber har i fællesskab valgt at foretage tavsheds-aktionen, fordi de ikke er blevet taget med på råd beslutningsprocessen omkring bekæmpelse af fan-ballade på de danske stadions.

Det er specielt onsdagens udmelding fra Divisionsforeningen om, at Brøndby, AGF, OB og AaB vil gøre som FCK og droppe egne tilskuerafsnit på udebane, hvis der opstår bare de mindste uroligheder, der har fået fanklubberne til at arrangere aktionen. De er utilfredse med at blive stemplet som voldsmænd og ballademagere.

Nicolaj Agger har ingen holdning til, om aktionen er rimelig eller ej, men han håber, klubbens fans vil ændre mening.

Håber tilhængerne ændrer mening

"Jeg vil ikke blande mig i selve sagen. Jeg ønsker kun, vi får så god opbakning som muligt," siger Agger, der ikke tror, tavshedsaktionen vil have indflydelse på holdets præstation.

"Vi skal gøre det så godt vi kan, lige meget om vores fans synger eller ej. Jeg tror ikke, det vil påvirke selve spillet, men det er klart, at atmosfæren vil være en helt anden." siger Agger.

Den forgange uges heftige debat er udsprunget af, at der i søndags var voldsom ballade på Aalborg Stadion. Her blev kampen afbrudt på grund af farlige romerlyskast fra FCK's fanafsnit, og senere løb en AaB-tilhænger ind på banen.