Fodbold

Sørensen uenig i Twitter-forbud

Landsholdsmålmand Thomas Sørensen er uenig med Dansk Boldspil Union, DBU, der ikke vil tillade spillerne at be-nytte det sociale medie Twitter i den danske lejr under sommerens EM-slutrun-de.

Sørensen, der selv er aktiv på Twit-ter, mener ikke, at et fuldstændigt for-bud er nødvendigt.

"Hvis der slet ikke må siges noget, det ville være ærgerligt. Hvis man ik-ke kunne videregive en eller anden form for information om, hvad vi går og laver, uden at det selvfølgelig er taktik og så videre, som vi røber," siger Thomas Sørensen til sporten.tv2.dk.

Svenskerne må gerne

Mens Dansk Boldspil Union siger nej, tillader det svenske forbund, at deres spillere bruger sociale medier under EM.

Over for sporten.tv2.dk oplyser DBU, at unionen ønsker at holde al kommunikation til mødet med medier, og at forbuddet er indført "efter aftale med spillerne".

Thomas Sørensen genkender dog ikke, at der skulle være tale om en fællesbe-slutning, og keeperen ser gerne, at reglerne lempes.

Vil i dialog

"Men det er trods alt overkommandoen, som sætter reglerne, så det er nok noget, vi skal have snakket igennem, når vi kommer dertil," siger Thomas Sørensen

"Man vil undgå problemer, og det kan jeg sagtens forstå, at nyheder, der ikke skal ud, skal blive internt og så videre, men det må vi se, når vi kommer derhen (til slutrunden, red.), og så må vi tage en konkret snak."

Ud over Thomas Sørensen er spillere som Christian Eriksen og Nicklas Bendtner også aktive på Twitter.