Fodbold

Eufori: Nu vil Chelsea vinde CL

Efter en svingende sæson, der blandt andet har medført en managerfyring, er Chelsea-spillerne proppet med selvtillid efter lørdagens 2-1-finalesejr over Liverpool i FA Cuppen.

Triumfen kan være afgørende for endnu en triumf i denne sæson, mener venstrebacken Ashley Cole, som sammenlagt har vundet FA Cuppen syv gange.

"Det er fantastisk. Jeg kan slet ikke forstå, hvad jeg har præsteret i FA Cuppen, men forhåbentlig slutter det ikke her. Denne triumf giver os stor selvtillid inden Champions League-finalen," siger Cole til BBC Five.

Anføreren er stolt

Chelsea-anfører John Terry, der på grund af karantæne misser Champions League-finalen 19. maj mod Bayern München, kan ikke uddele nok roser til sine holdkammerater.

"Dette er, hvad vi spiller for. Vi leverede en flot præstation. Når det virkelig gælder og der skal præsteres, så står vi sammen og leverer varen," siger han til ITV.

Sejren var endnu en triumf for den midlertidige manager Roberto Di Matteo, der fik jobbet efter fyringen af André Villas-Boas i marts. Di Matteo blev den tredje italienske manager til at vinde FA Cuppen.

Carlo Ancelotti gjorde det med Chelsea i 2010, mens Roberto Mancini guidede Manchester City til sejr sidste år. Ramires og Didier Drogba scorede til 1-0 og 2-0 for Chelsea, mens Andy Carroll reducerede.