Fodbold

Listen: Vildeste sæsonafslutninger

Manchester City leverede et comeback af den anden verden, da holdet med to mål i overtiden vendte 1-2 mod QPR til 3-2 og dermed sikrede sig det engelske mesterskab.

Men det er ikke første gang, der har været drama til allersidste sekund i en af de store europæiske ligaer.

Sporten.tv2.dk giver dig her et bud på tre andre vilde dramaer i fodboldens verden.

1989 Liverpool vs Arsenal

I en direkte kamp mellem de to hold, der kunne blive engelsk mester på sidste spilledag den 26. maj. Missionen var klar, hvis Arsenal skulle kunne løfte trofæet - kampen skulle vindes med to mål, ellers ville Liverpool kunne juble over mesterskabet. Og efter Alan Smith havde bragt gæsterne fra London foran efter 52 minutters spil, så lykkedes det for Michael Thomas at hive mesterskabet i hus med et mål 25 sekunder før tid.

2001 Bayern München vs Schalke

Før sidste spillerunde skulle Schalke vinde mod bundholdet Unterhaching, mens Bayern skulle tabe til Hamburger SV for at sikre Ebbe Sand og co det tyske mesterskab. Og jubelen ville ingen ende tage, da Schalke troede mesterskabet var hjemme med en 5-3 sejr, mens HSV bragte sig foran 1-0 mod Bayern i det 90. minut. Guldfesten varede dog kun i fire minutter, så kom meldingen, at Bayerns Patrik Andersson havde udlignet dybt inde i overtiden. Schalkes korte jubel har siden fået navnet Vier-Minuten-Meister.

2007 PSV vs Ajax

Før sidste spillerunde førte Ajax Æresdivisonen på en bedre målscore end PSV Eindhoven. Amsterdam-mandskabet var ét mål bedre en rivalerne med et plus på 47 i målregnskabet. Desværre for Ajax vandt man kun med 2-0 ude over Willem II i sidste runde, og i stedet kunne PSV juble over mesterskabet med en 5-1 sejr over Vitesse, da Phillips-mandskabet sluttede med et plus på 50 i målregnestykket mnod Ajax' plus på 49.