Bayern-anfører kritiserer Terry

Endnu er kampen på banen ikke gået i gang, men i kulissen er Champions League-finalen mellem FC Bayern München og Chelsea allerede begyndt.

Forud for finalen lørdag på Allianz Arena i München lancerer Bayern Münchens anfører, Philipp Lahm, et hårdt angreb på Chelseas anfører, John Terry.

Englænderen har karantæne i finalen, efter han i den anden semifinalekamp mod FC Barcelona kørte sit knæ op i ryggen på spaniernes Alexis Sánchez og fik et direkte rødt kort.

"Jeg fattede det ikke. Jeg var så overrasket, ikke over det røde kort, men over det, han (John Terry) gjorde," siger Philipp Lahm til Sky Sports.

En anfører er rollemodel

Episoden på Camp Nou skete i slutningen af første halvleg, da Chelsea var i problemer og var kommet bagud 0-1.

Trods det røde kort endte Chelsea med at få 2-2 og gå i finalen med 3-2 samlet over Champions League-favoritten Barcelona.

Philipp Lahm lægger ikke skjul på, at han undrer sig over, at John Terry lod sin personlige frustration komme foran hensynet til holdkammeraterne.

"Vil jeg kalde det uansvarligt? Lad mig bare sige, at jeg aldrig ville have gjort noget sådant. Det ville simpelthen ikke ske for mig. Hvorfor? Fordi jeg er anfører, jeg gør alt for mit hold."

"Det ville have skadet holdet, og jeg ville ikke have tilladt, at det skulle ske," lyder svadaen fra Bayern Münchens anfører.