Fodbold

OB vil give den gas med transfers

Selvom OB søndag reddede eksistensen i Superligaen ved at slå Lyngby med 4-0 hjemme, så står den tiendeplads, som klubben indtager lige nu, ikke mål med ambitionerne hos den fynske klub. Derfor skal der handles til sommer.

"Der vil med det hele nok komme fire-fem nye spillere i hvert fald," lyder den kontante udmelding fra sportsdirektør og midlertidig træner Poul Hansen.

"Målsætningen er stadig, at vi skal spille europæisk. Det har det også været inden denne sæson. Det vil det også være næste år. Vi skal også sammensætte en trup, som vi tror på, reelt kan gøre det. Vi skal være blandt de bedste fire," siger han til sporten.tv2.dk.

Der er flere ukendte faktorer i OB, hvor flere af profilerne har været rygtet væk fra klubben. Det gælder blandt andet midtbanespilleren Eric Djemba-Djemba og franske Bernard Mendy.