Fodbold

Bendtner støtter angrebskollega

Hvis det stod til Nicklas Bendtner, kunne Nicklas Pedersen godt få stukket en adgangsbillet til EM i hånden.

Sådan lyder det fra Sunderland-angriberen på landsholdets træningslejr, hvor udtagelsen af de sidste to spillere til landsholdets EM-hold, kommer tættere og tættere på.

"Jeg kunne godt forestille mig, det blev Nicklas. Han har gjort det fantastisk, mens han har været her," siger Bendtner og fortsætter:

"Han virker utrolig skarp og klar. Jeg synes, han har vist nogle rigtig gode ting, så det ville være fint, hvis det blev ham."

Eneste angriber

Ifølge landstræneren vil de sidste to pladser på EM-holdet blive besat torsdag, men spillerne vil formentlig allerede få besked onsdag aften.

Hvis Bendtner får følgeskab af sin navnebror Nicklas Pedersen i truppen, kan han samtidig smide titlen som holdets eneste angriber i skraldespanden.

Men selvom Bendtner endnu er den eneste angrebsspiller på EM-holdet, afviser han dog, at det påvirker hans forsigtighed på banen.

"Jeg har det fint nok med det. Der mangler stadig to mand," siger han og understreger, at han ikke tænker på muligheden for en skade.

Frygter ikke skade

"Jeg træner med 100 procent som altid, så det er ikke noget jeg fokuserer på," siger han.

Lørdag skal det danske hold spille mod Brasilien i en EM-testkamp. Efter lørdagens kamp møder Danmark Australien 2. juni i Parken i den sidste EM-test.

Første kamp ved selve slutrunden er 9. juni mod Holland.

Portugal og Tyskland er de andre hold i Danmarks gruppe.