Fodbold

Laudrup vil have Krohn-Dehli

Michael Laudrup vil have dansk i sin trup i Swansea, det skriver B.T. i fredagens avis.

Det er især Michael Krohn-Dehli, som den danske Premier League-manager har set sig varm på og landsmanden Thomas Kahlenberg.

"Vi har diskuteret dem. Vi var meget interesserede i, hvordan Danmark præsterede under EM. Men den afgørende beslutning om hvilke spillere, der kommer til Swansea, er op til Laudrup," siger bestyrelsesformanden Huw Jenkins om de to danske landsholdsspillere.

Nationaliteten underordnet

Michael Laudrup selv erkender, at han gerne vil arbejde med spillere, som han kender. Men nationaliteten er ikke så vigtig for den nyudnævnte Premier League-manager.

"Selvfølgelig vil jeg gerne have spillere, som jeg har et kendskab til. Men om de er danskere, hollændere eller spaniere, det er altså ikke det vigtigste," siger Laudrup til B.T.

"Jeg køber ikke nogen spillere, bare fordi de er danske. Det skal være nogen, der passer ind, og så skal de være god kvalitet til rimelige penge."

Brøndby har tidligere på ugen nævnt, at de er villige til at sælge Michael Krohn-Dehli for den rette pris, mens Thomas Kahlenberg håber på at komme væk fra VfL Wolfsburg, hvor han aldrig har fået chancen for alvor.