Fodbold

Laudrup på jagt efter målscorere

Den nyudnævnte Swansea-manager Michael Laudrup skal ud på det internationale tranfermarked og finde spillere med mål i støvlerne.

Det fortæller den danske manager til den lokale avis South Wales Evening Post.

"Du bliver nødt til at score et vist antal mål. Ellers er du nødt til at forsvarere rigtig, rigtig godt," siger Laudrup med henvisning til sit ønske om at spille offensiv fodbold ifølge avisen om sine planer på transfermarkedet.

Offensiv profil skal erstattes

Laudrup og Swansea ser ud til at miste sin islandske offensiv-profil Gylfi Sigurdsson, der rygtes at følge sin tidligere manager Brendan Rodgers til Liverpool, og derfor skal danskeren forstærke sit holds offensiv med nyindkøb.

"Hvis Sigurdsson forlader os, kommer vi til at mangle en offensiv midtbanespiller, men vi kommer endnu mere til at mangle mål," siger Laudrup og udpensler regnestykket:

"Hvis du mister en spiller, der scorer syv, otte eller ni mål, er du nødt til at finde en anden."

Ikke nødvendigvis danske indkøb

Den walisiske avis fortæller, at Brøndby er villige til at sælge Michael Krohn-Dehli for knap 14 millioner kroner, men selvom den danske EM-profil vil passe ind i både spillestil og de økonomiske rammer, vil Laudrup ikke give danske spillere som Krohn-Dehli en fordel i sin jagt på forstærkninger.

"Jeg vil selvføglige gerne have spillere, jeg har kendskab til, men om de er danskere, hollændere eller spaniere, er ikke det vigtigste."

"Jeg køber ikke nogen spillere, bare fordi de er danskere. Det skal være en, der passer ind, og så skal de have høj kvalitet til en rimelig pris," siger Laudrup.