Fodbold

Laudrups højrehånd: Priviligeret

Michael Laudrups faste assistent Erik Larsen følger med til Premier League-klubben Swansea.

Og manden, der også var med i Mallorca og Spartak Moskva, er meget glad for det fortsatte samarbejde.

"Jeg føler, det er et privilegium at få lov til at arbejde med Michael igen. For det er svært at arbejde med noget større i fodbold," siger han til sporten.tv2.dk.

Sportslige udfordringer over familiens tryghed

Selvom arbejdspladsen de seneste år har flyttet sig rundt i hele Europa sammen med Laudrup, så har beslutningen ikke været svær for Laudrup-assistenten.

"Vi har flyttet lidt her de seneste år, og vi snakker om tingene hjemme i familien, men hvis du kigger på det rent faglige, og min interesse for fodbold er stor, så det er ikke de store overvejelser, jeg har gjort mig, hvis jeg skal være helt ærlig."

KLubben skal etableres i Premier League

Erik Larsen kommer formentlig til at spille en central rolle, når Laudrup skal spille sine kort på transfermarkedet de kommende mneder, og sammen med Laudrup skal han forsøge at leve op til oprykkernes flotte 11.-plads fra sidste sæson.

"Den største udfordring bliver at få holdet til at bevare sin plads i Premier League, for det er et hold, der har meget lidt baggrund i Premier League, og det er et hold, som har en langsigtet plan og gerne vil etablere sig," siger Erik Larsen.