Fodbold

Laudrup tøver med forstærkning

Michael Laudrup er på plads som mana-ger i Swansea - med større indflydel-se på spillerindkøb end ved sine tid-ligere trænereventyr i Spanien og Rusland.

En situation der glæder den tidligere Barcelona-stjerne, men som også giver nogle udfordringer, når navne som Nicklas Bendtner, Michael Krohn-Dehli og svenske Markus Rosenberg konstant sættes i forbindelse med den walisiske klub.

"Det er lidt for tidligt at snakke om emner for den kommende sæson," fortæller Laudrup til bbc.co.uk.

Jagter sultne spillere

"Der er naturligvis mange navne på bordet i øjeblikket, men vi må snakke det hele igennem," tilføjer den danske manager.

Laudrup er blevet ansat i Swansea på en toårig kontrakt og overtager et mandskab, som sidste sæson overraskede positivt ved at blive nummer 11 i Premier League.

"Jeg har ikke snakket med andre mana-gere om spillere endnu, men jeg mener, at du er nødt til at bruge dit netværk," lyder det fra Laudrup.

"Jeg vil gerne have en frisk start, men der er igen grund til forandring bare for forandringens skyld," vurderer Swansea-træneren.

"Jeg tror, at det er vigtigt at få spillere hertil som vi vise hvad de kan og er sultne efter at vise det på dette niveau," siger Laudrup og konstaterer "det er vigtigt ikke bare at skrive kontrakt med et navn fordi det ser godt ud."