Fodbold

AaB's Lynge: Vi rykker ikke ned

Når Superligaen åbner fredag er det med en jysk storkamp. AaB ude mod AGF og det er et opgør, som gæsternes sportsdirektør Lynge Jacobsen ser meget frem til.

Der er ikke blevet handlet så meget i Nordjylland forud for sæsonstart, men den eksisterende trup gør, at sports-direktøren er sikker på én ting.

"Vi har ikke sat noget tal på hvilket nummer vi skal ende som, da det er halsløs gerning, eftersom vi ved ikke en gang hvem vi skal spille imod endnu," fortæller Jacobsen til sporten.tv2.dk.

Rykker ikke ned

"Transfer-vinduet ikke er lukket endnu, men jeg forventer en sæson, hvor der ikke er noget grund til at tro, at FC Nordsjælland og FCK, med det jeg ved i dag, ikke slutter i toppen," vurderer Jacobsen.

"Hvem der ender i semi-toppen er mere åbent. Horsens er for mig et godt bud, mens FC Midtjylland har sagt farvel til et par etablere spillere, så de er sværere at spå om," fortæller Jacobsen.

"Derefter så tror jeg, at alle klubber er usikre på, hvor de kommer til at ligge henne, og den usikkerhed deler vi. De rer nogle som synes, at AaB kan komme til at rykke ned, men det eneste jeg er så sikker på - så sikker på noget som man nu kan være i fodbold - er at det komemr ikke itl at overgå os," slår Jacobsen fast.

Tilgang:

Rasmus Thelander

Afgang:

Pol Johannus Justinussen

Afgøres i maj

"Jeg sidder ikke og siger, at vi slutter helt i toppen, men vi har en spændende trup. Vi har mange unge som efterhånden har spillet en del, og så har vi en gruppe af rutinerede spillere, som vi ved at vi kan stole på," tilføjer sportsdirektøren.

"Vi har noget at skyde med, men min forventning er at det bliver tæt, men det afgørende er at man ikke panikker før det helt lukker i maj," slutter AaB-profilen.

I den netop overståede Superliga-sæson endte AaB som nummer syv, mens AGF sluttede som nummer fem.