Fodbold

Chelsea-spillere lovpriser Okore

Jores Okore sætter turboen til i en løbeduel med Chelseas Victor Moses Scanpix

Den danske landsholdsspiller og FC Nordsjællands forsvarsgeneral, Jores Okore, imponerede ikke bare danske eksperter, men også de engelske medier gav den danske forsvarsklippe høje karakterer efter tirsdagens Champions League-kamp mod Chelsea. Her stopper rosen af den 20-årige centrale forsvarsspiller dog ikke, for stort set alle de Chelsea-spillere, der stoppede op og snakkede med pressen efter kampen fremhævede Okore, som FCN's helt store profil.

"Jeg var meget imponeret - men undskyld mig, at jeg ikke lige kan huske navnet - af nummer to (Jores Okore, red.) Han var meget solid nede i forsvaret," sagde Frank Lampard efter kampen.

"Deres centrale forsvarsspiller med nummer to på ryggen spillede en fantastisk kamp," bakkede David Luiz, der selv spiller central forsvarsspiller, op.

Flænge i hovedet

Jores Okore pådrog sig i kampens begyndelse en flænge lige over venstre øje i forbindelse med en hovedstødsduel med Chelseas Victor Moses. Det kostede tre sting og en masse tape rundt om hovedet, men det lod ikke til at genere Okore i kampen, hvor han flere gange viste prøver på sin enorme fysik og hurtighed.

"Okore spillede en god kamp på trods af, at han pådrog sig en skade omkring øjet," sagde Petr Cech.