Fodbold

Matchfixingsag: Wichmann må spille fodbold igen

Wichmann må spille fodbold igen Ukendt

Den matchfixing-dømte fodboldspiller Kristoffer Wichmann må igen snøre fodboldstøvlerne og betræde grønsværen.

DBU's Appeludvalg har nemlig valgt at afvente politiets efterforskning, inden man træffer afgørelse i Wichmanns ankesag. Samtidig har udvalget besluttet at give udsættelsen opsættende virkning, hvilket betyder, at FC Vestsjælland-spillerens karantæne ikke træder i kraft, før appelinstansen har truffet sin afgørelse.

Kristoffer Wichmann blev den 3. februar idømt et halvt års karantæne for matchfixing af DBU's Disciplinærudvalg, men fordi DBU's efterfølgende politianmeldelse forventes at kunne frembringe oplysninger af betydning for Appeludvalgets afgørelse, udsættes appelsagen nu.

DBU mener, at Kristoffer Wichmann har spillet penge på kampe, han selv har været involveret i, og det er et brud på reglerne om matchfixing.