Fodbold

Wichmann: Det har været ganske forfærdeligt

Kristoffer Wichmann må spille fodbold igen Scanpix

Den matchfixing-dømte fodboldspiller Kristoffer Wichmann fik torsdag en glædelig nyhed. FC Vestsjælland-spilleren må spille fodbold igen, fordi DBU's Appeludvalg har udsat afgørelsen i hans ankesag og ved samme lejlighed givet udsættelsen opsættende virkning.

Men selv om den karantænedømte fodboldspiller glæder sig over at kunne betræde grønsværen igen, indrømmer han også over for sporten.tv2.dk, at de seneste måneder har været svære at komme igennem.

- Det har været ganske forfærdeligt for mig. Det er en lang periode at være i et vakuum, hvor man ikke ved, hvad der skal ske. Det er selvfølgelig hårdt. Det er der ingen tvivl om, fortæller Kristoffer Wichmann.

DBU's Appeludvalg har valgt at afvente politiets efterforskning, inden man træffer afgørelse i Wichmanns ankesag, og det betyder, at karantænen ikke er aktuel, inden appelinstansen har truffet sin afgørelse.

- Jeg har ventet et stykke tid på at komme på fodboldbanen igen, og med udsigten til det er jeg selvfølgelig glad, siger FC Vestsjælland-spilleren, der dog ærgrer sig over, at sagen nu trækker endnu mere i langdrag.

- Det er selvfølgelig træls. Jeg håber bare på, at Appeludvalget kommer frem til en afgørelse og en frifindelse.

Kristoffer Wichmann blev den 3. februar idømt et halvt års karantæne for matchfixing af DBU's Disciplinærudvalg.