Fodbold

Landsholdet jubler: Labber Marbella i sig

Egentlig skulle det danske landshold vanen tro have forberedt sig til de kommende to landskampe i snedriverne i Helsingør. Men nej. Landstræner Morten Olsen vurderede, at det danske vejrlig ville blive et for stort benspænd, og derfor rykkede Olsen hele kompagniet til Marbella på Spaniens Costa del Sol.

Og selvom regnen også har drillet i det sydspanske, har de grønne, grønne plæner og det overvejende solskinsvejr da også haft sin effekt.

- Det har været et utroligt flot vejr, og jeg glæder mig til at træne, sagde Christian Eriksen til sporten.tv2.dk ved ankomsten til Marbella Football Center.

- De her forhold kan vi ikke klage over. Og det er klart, at vi her kan få nogle bedre træningspas end hjemme i Danmark. Og det kan kun forbedre vores chancer, vurderer Eriksen, der får opbakning af Lars Jacobsen.

- Jeg tror, at vi er lige så glade for det som I journalister, siger backen til sporten.tv2.dk.

- Det giver os nogle fantastiske muligheder. Og det gør en kæmpe forskel at kunne træne på sådan et lækkert græstæppe. Og så er vi også i et klima, hvor vi kan træne i shorts. Og det er jo helt vildt, når man tænker på, hvad vi kommer fra derhjemme. Så vi er bestemt vildt glade for, at træningen blev rykket herned.

Også Michael Krohn-Dehli - der til hverdag har adresse i Spanien - nyder omgivelserne.

- Det her er det rigtige Spanien. Der, hvor jeg kommer fra, regner det lidt mere, siger Celta Vigo-spilleren til sporten.tv2.dk.

- Når man ser sådan nogle plæner, og du får sådan et vejr – ja, så får man lyst til at spille fodbold. Og det er kun positivt. Men havde vi nu skulle træne på en sneramt bane i Helsingør, havde jeg også gjort det med glæde. Men det ser da ok ud, ikk’?