Fodbold

Olsen lukker træningen

Landstræner Morten Olsen lukkede onsdag ned for nysgerrige blikke under landsholdets træning, så ingen får mulighed for at aflure den mulige startellever frem mod fredagens vigtige VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet.

Olsen vil gerne have nogle hemmeligheder i ærmet før opgøret mod tjekkerne.

- Det er rart, at der er publikum på, men der er nogle ting, vi gerne vil gøre for lukkede døre, og det gør vi i dag, siger Morten Olsen under skinnende sol i Marbella.

Landstræneren lægger ikke skjul på, at træningsforberedelserne på den spanske solkyst har været rigtig gode. De 23 spillere i truppen har leveret varen.

- Det er glædeligt, at spillerne har gjort det svært for os at vælge en startformation, siger han.

Olsen vil ikke røbe noget om de mange spørgsmålstegn, der omkring målmandsposten, venstreback, den defensive midtbane ved siden af Niki Zimling samt positionen som topangriber.

- Fifa og Uefa har lavet reglerne om, så man i stedet for 7 nu må have 12 spillere på bænken. Det gør, at vi i visse tilfælde har lavet om på de spillere, vi har udtaget.

- Der er eksempelvis store forskelle på typer, vi har, som kan spille den dybe angriber. Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius og Simon Makienok kan spille den.

- De er vidt forskellige typer, og så skal vi vælge, hvad vi tror på fra start, og hvem vi kan bringe ind, siger Morten Olsen.

Alle spillere deltog i onsdagens træning - også midterforsvareren Kris Stadsgaard, der fik lov til at slappe af under tirsdagens træning.