Fodbold

Vejle Boldklub Kolding tager femte sejr i træk

Vejle vandt igen Ukendt

Fodboldklubben Vejle Boldklub Kolding afviste søndag eftermiddag at give føringen i 1. division fra sig i ret lang tid, efter at både FC Vestsjælland og Viborg havde sejret tidligere på dagen og dermed passeret det hidtidige førerhold i toppen af tabellen. Med den femte sejr i træk formåede Vejle Boldklub Kolding bare nogle timer senere at vende tilbage til førstepladsen med en sikker 3-1-sejr over Skive, som efterhånden nærmer sig nedrykningsstregen med blot 24 point.

Der skulle gå 35 minutter, før det lykkedes favoritterne at bringe sig foran. Det skete ved Andreas Albers, men kort inden pausen fik Skive udlignet. Efter et kvarters spil af anden halvleg var kampen dog mere eller mindre afgjort, da først Nicolaj Agger og derefter Godwin Antwi scorede for Vejle Boldklub Kolding.

Dermed er holdet altså tilbage på duksepladsen med et point ned til FC Vestsjælland, som vandt 1-0 over Fredericia, mens Viborg er tre point efter førerholdet efter en 1-0-sejr over Brønshøj. FC Vestsjælland har dog spillet én kamp færre end de to konkurrenter i toppen.