Fodbold

Vejle Boldklub Kolding ændrer igen-igen sit navn

Vejle Boldklub hedder de rødblusede igen Scanpix

Vejle Boldklub Kolding kommer i næste sæson til at hedde Vejle Boldklub.

Det blev afsløret på klubbens generalforsamling torsdag eftermiddag efter længere tids overvejelse om, hvad klubben skulle hedde, når Kolding IF til sommer træder ud af samarbejdet.

I marts offentliggjorde klubben ellers, at man fremover skulle hedde VB Alliancen, men nu bliver det blot navnet på selskabet bag fodboldklubben.

- Vi har fået rigtig mange forslag og tilkendegivelser omkring logo, forkortelse og navnet VB Alliancen, og det siger alt om den store interesse og de store følelser, der er for vores klub både i regionen og i hele Danmark, siger formand Lars Skou i en pressemeddelelse.

- Hovedparten af de mange tilkendegivelser peger i en retning, nemlig et ønske om, at klubben optræder under navnet Vejle Boldklub med forkortelsen VB og med VB-logoet på trøjen, konstaterer formanden.

Med navnet Vejle Boldklub går man tilbage til moderklubbens oprindelige navn.

- Den fælles vurdering er, at det stærkeste brand for klubben er Vejle Boldklub, og derfor har vi orienteret DBU om, at Vejle Boldklub Kolding efter sommerferien deltager i Danmarksturneringen under navnet Vejle Boldklub, siger Lars Skou.

- Samtidig har vi valgt VB Alliancen A/S som selskabsnavn, fordi målet om topfodbolden i regionen i et selskab med sund økonomi, som tidligere nævnt, kræver, at vi kan tiltrække sponsorer, samarbejdspartnere og aktionærer fra hele Trekantområdet.

- VB Alliancen A/S symboliserer, at mange gode kræfter står sammen om at skabe grundlaget for topfodbold i regionen, siger formanden.

Vejle Boldklub Kolding indtager i øjeblikket tredjepladsen i 1. division og bejler derfor til en af de to oprykningspladser til Superligaen.