Fodbold

Efter meningitis: Jimmy Nielsen vil spille på lørdag

Jimmy Nielsen er ikke sådan at lægge ned. Den danske Kansas City-keeper oplyste onsdag via sin Twitter-profil, at han netop havde forladt et hospital efter at være blevet ramt af den potentielt livstruende sygdom meningitis. For anden gang i sit liv.

Nu oplyser den 35-årige målmand så, at han er klar til at spille kamp igen. Allerede på lørdag.

-Jeg kommer lige fra hospitalet, hvor lægerne siger, at tallene er fine, siger Jimmy Nielsen til Ekstra Bladet.

- De siger, at jeg kan træne på fredag, hvis jeg kan holde til det, og jeg regner da med at spille mod New York på lørdag,lyder det fra Kansas-keeperen, der i 2011 for første gang blev ramt af den alvorlige sygdom.

Jimmy Nielsen vil da også bære den med sig resten af livet, da han skal tage piller mod meningitis hver dag livet ud, foræller han til Ekstra Bladet. Kansas City møder på lørdag New York Red Bulls. Med eller uden Jimmy Nielsen på holdet.