Fodbold

Bendtner efter anholdelse: Undskyld

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner indrømmer at have været med til at sparke døren ind til et fitness- og poolområde i det lejlighedskompleks, han bor i - og beklager episoden.

-  Lørdag aften efter vores sejr over Southampton gik jeg ud til middag med min familie og venner. Efter middagen ville vi have en aftendukkert i min pool, så vi skiftede til shorts og hentede håndklæder.

- Da vi ankom til til fitnesscenteret ændrede farven sig fra rød (låst) til grøn (åben), men døren forblev låst.

- Vi troede døren sad fast, så vi prøvede at åbne den. Det forårsagede så nogle skader.

- Jeg undskylder for enhver gene mine naboer må have oplevet og jeg have betalt det hele. Vi har ikke taget del i at beskadige andre ting i bygningen.

- Sagen er lukket med politiet og mit fokus ligger nu på aftenens kamp, skriver han på et billede på sin Twitter-profil.

Nicklas Bendtner blev mandag anholdt for at have udøvet hærværk ved sit hjem i nærheden af London, skriver The Sun.

Ifølge avisen har britisk politi efterfølgende løsladt den 25-årige landsholdspiller og givet ham en advarsel i sagen. Et vindue er smadret, og en låst dør er blevet forsøgt sparket ind ved et fitness- og poolområde, lyder det.

Videoovervågning fra stedet viser angiveligt en gruppe af mennesker, som ved 1-tiden natten til mandag stimlede sammen ved døren, og der var adskillige forsøg på at sparke den ind, skriver The Sun.

- Et kamera inde i receptionen til fritidsområdet fanger så, hvad der ligner en mand, som er kommet ind gennem et smadret vindue. Han forsøger at sparke den låste dør op til motionscentret, skriver avisen.

Naboer i bygningen fortæller, at de vågnede midt om natten til lyden af spark mod døren og smadret glas. Mandag var politiet på stedet for at udspørge beboerne, og Nicklas Bendtner blev mødt af betjente, da han vendte hjem fra træning, lyder det.