Fodbold

- Michael Laudrup er for stor til Tottenham

Tottenham fyrede tidligere på ugen Andre Villas-Boas, og dermed skal Spurs have en ny manager.

Michael Laudrups navn har allerede cirkuleret på rygtebørsen i den anledning, men den danske Swansea-manager er ikke måske ikke det mest oplagte valg.

Selvom Laudrups navn med sikkerhed befinder sig på kandidatlisten. Det mener engelsk ekspert.

- I England er det relativt nemt for en succesfuld manager at blive en stjerne. Det kan gå hurtigt, siger chefredaktør for World Soccer, Gavin Hamilton, til tv2.dk.

- Det kan man se på en manager som Pochettino i Southampton, der lige nu nyder stor succes og dermed er blevet the next big thing.

- Du kan hurtigt blive en eftertragtet manager. Og det er Michael Laudrup da også stadig. Men ingen ved rigtig, hvad Tottenhams planer er, da fyringen af Villas-Boas kom i panik.

- Der er ingen tvivl om, at klubben håber, at den midlertidige løsning Tim Sherwood kan løfte opgaven. Men det kan de ikke være sikre på. Og derfor vil de også have linet nogle eksterne kandidater op, og der er Laudrup helt sikkert med på listen, siger Gavin Hamilton, der ikke er overbevist om, at Laudrup overhovedet ønsker at komme i betragtning.

- Det store spørgsmål for Michael Laudrup er vel, om Tottenham er attraktiv nok for ham. Han kan allerede være blevet for stor for dem.

- Selv om Swansea ikke har haft samme succes i år som i sidste sæson, står der stadig stor respekt om ham. Og folk ved, at det kræver tilvænning for en lille klub at skulle spille med i Europa også.

- Men der er næppe tvivl om, at når Laudrup på et tidspunkt forlader Swansea, vil det være for en større klub. Og groft sagt er Tottenham på dette tidspunkt ikke mere end en Europa League-klub. Og sådan en er han jo allerede i. Så han vil sikkert overveje, om et Spurs-skifte ville være en stor nok opgradering, siger World Soccer-redaktøren, der ikke mener, at Laudrups gode navn skaber søvnløse nætter i Swansea.

- Klubben er bygget på en struktur, der er indrettet på at miste managers. For i Swansea ved man, at deres managers på et tidspunkt vil videre.

- Derfor vil de heller ikke være alt for bekymrede ved udsigten til at miste Michael Laudrup, siger Gavin Hamilton til tv2.dk.

Michael Laudrup har kontrakt med Swansea frem til 2015.