Fodbold

Klubejer: Cornelius er en Toyota

Vincent Tan er langt fra tilfreds med købet af Andreas Cornelius Scanpix

Andreas Cornelius har endnu ikke slået igennem i sin nye klub Cardiff City, og det huer ikke klubejer Vincent Tan. Sidste sæsons Superligatopscorer fik sæsonstarten spoleret af en skade, og har derfor ikke haft mulighed for at retfærdiggøre den købspris på omkring 75 millioner kroner, som den walisiske oprykkerklub bruge på ham i sommer.

Vincent Tan er ikke kendt som en mand med særlig stor tålmodighed, og nu langer han endnu engang ud efter den tidligere manager Malky Mackay og hans indkøb af Cornelius.

- Mackay blev bedt om at gå ud og købe en Bentley. Han fik stillet midler til rådighed, så han kunne købe topkvalitets landsholdsspillere, men hr. Tan føler, han købte en Toyota i stedet for, siger en kilde tæt på den malaysiske klubejer til den engelske avis Daily Mail.

Andreas Cornelius har fået spilletid i syv Premer League-kampe i denne sæson, men mest som indskifter i de døende minutter af kampene. Han har stadigvæk sit første Premier League-mål til gode. I fremtiden skal han spille under ledelse af norske Ole Gunnar Solskjær, der har overtaget managerstolen i Cardiff efter Mackay.