VM i fodbold 2014 (M)

God stil: Japanske fans rydder op på stadion

Du kan se alle kampe og alt om VM på TV 2 PLAY HER

De fleste har nok efterladt et plastikkrus med ølsjatter og en ketchup-indsmurt pølsebakke på stadion efter en god fodboldkamp. Ja, du har selvfølgelig ikke selv gjort dig skyldig i det, men du kender i hvert fald nogen, der har.

Men i Japan har man åbenbart ikke det problem. For efter Japans kamp mod Elfenbenskysten natten til søndag, blev de japanske tilskuere på tribunerne på Arena Pernambuco i Recife, for at rydde op.

Billederne af de ryddelige japanere er blevet delt flittigt på Twitter og andre sociale medier efter kampen, som i øvrigt endte med et nederlag på 2-1 til Elfenbenskysten.

Japan spiller næste gang natten til fredag den 20. juni, dansk tid, hvor de møder Grækenland. Om det japanske oprydningshold vil være at finde på tribunerne efter denne kamp, vides endnu ikke.  

VM på TV 2

Se TV 2's VM-sendeplan HER.

TV 2 sender 33 VM-kampe direkte - og ALLE VM-kampene (også dem fra DR) on demand på TV 2 PLAY, hvor du også kan se op til fire samtidige signaler pr. direkte kamp .

 vm.tv2.dk og vores Sportscenter-app får du hele tiden de seneste VM-nyheder, og hver formiddag sender vi "Zaks Zone" med VM-nyheder, analyser og eksperter i studiet.

TV 2's VM-hashtag på de sociale medier er #sambabold