Astronauter spiller fodbold i vægtløs tilstand på rumstation

Du kan se alt om VM og alle kampe på TV 2 PLAY HER

Det er ikke kun i Brasilien og på alverdens grønne fodboldbaner, at der spilles fodbold.

Også i rummet er de vilde med verdens mest populære sportsgren, og astronauterne på Den Internationale Rumstation (ISS) har fornøjelsen af at spille fodbold i vægtløs tilstand.

Nasa har offentliggjort en video, der viser, hvordan den vægtløse tilstand giver mulighed for at efterprøve nye tricks med bolden og nye idéer og muligheder for jubelscener.

Rumstationens besætning har spillet fodbold i rummet under VM i Brasilien, mens de rejser højt og hurtigt langt væk fra Jorden.

Du kan se, hvordan man spiller fodbold i vægtløs tilstand i videoen øverst i artiklen. 

VM på TV 2

Se TV 2's sendeplan for VM HER.

VM i fodbold varer fra 12. juni til 13. juli, og TV 2 sender 33 VM-kampe direkte - og ALLE VM-kampene (også dem fra DR) on demand på TV 2 Play.

Peter Schmeichel er vært i VM-studiet og får blandt andet besøg af eksperterne Flemming Povlsen, Niclas Jensen, Thomas Frank, Niels Frederiksen og landstræner Morten Olsen.

I kommentatorboksen vil tre par få mikronerne på skift - Flemming Toft og Morten Bisgaard, Thomas Kristensen og Jess Thorup samt Zak Egholm og Nicolai Stokholm.

På tv2.dk vil der naturligvis også være en massiv dækning på vores VM-sitet - vm.tv2.dk. Blandt andet vil Zak Egholm hver morgen åbne op for webtv-programmet "Zaks Zone" med VM-nyheder, analyser og eksperter i studiet. Eksperterne i 'Zaks Zone' bliver de to tidligere landsholdsspillere Nicolai Stokholm og Søren Larsen.

Endelig vil TV 2 som altid også være massivt på stede på de sociale medier, hvor TV 2's VM-hashtag er #sambabold