Fodbold VM

Tyskland ydmyger Brasilien med 7-1: Se alle målene

Du kan se alt om VM og alle kampe på TV 2 PLAY HER

Den første semifinale mellem værtsnationen Brasilien og Tyskland er blevet kaldt den moralske finale ved VM i Brasilien. De to stærke nationer tørnede sammen i kampen om den ene finaleplads tirsdag aften, og det var første gang ved VM, at Brasilien spillede uden stjernen Neymar.

Allerede efter 10 minutter viste tyskerne sig dog som de klart stærkeste. Efter et hjørnespark bragte Müller tyskerne foran med 1-0. Og så gik det stærkt. Meget stærkt!

Inden for de næste 19 minutter scorede Tyskland ikke mindre end fire gange, så stillingen efter en halv times spil var 5-0 til Tyskland. Ydmygelsen af værtsnationen og de tidligere femdobbelte verdensmestre var en realitet, og mange af de brasilianske fans - nogle af dem grædende - forlod stadion efter de første 45 minutter. 

Brasilien kom bedre med i anden halvleg, men lige meget hjalp det. Trods flere gode chancer var det Tyskland, der igen kom på tavlen. Midtvej i anden halvleg blev det til 6-0 og kort tid efter også 7-0, inden Brasilien fik pyntet til slutresultatet 7-1. 

Du kan se alle målene i videoen øverst i artiklen.

VM på sociale medier

TV 2 Sporten bruger hashtagget #sambabold på de sociale medier under turneringen i Brasilien.

Så brug #sambabold, hvis du vil deltage i VM-debatten.