Fodbold

Premier League-stjerne køber billetter til arbejdsløse fans

Det er dyrt at gå til fodbold i England, hvor billetpriserne hos mange Premier League-klubber bare er steget og steget de seneste sæsoner.

Står man samtidig uden job er det derfor mere eller mindre umuligt at komme på stadion og se sit favorithold. Men det vil Everton-spilleren Steven Naysmith nu gøre noget ved.

Offensivspilleren har købt billetter til holdets hjemmekampe, som han vil uddele til arbejdsløse i lokalsamfundet, skriver flere engelske medier, heriblandt BBC Sport.

- Jeg er opmærksom på, at der er mange arbejdsløse i Liverpool, som ihærdigt forsøger at finde et job, og som måske ikke har råd til en billet.

- Jeg tænkte, at dette kunne være en lille gestus for at hjælpe dem, der er i den situation, siger Steven Naysmith.

Han har bedt om, at billetterne bliver sendt ud på forskellige jobcentre hver uge, som så skal give dem videre til udvalgte jobsøgere, som virkelige forsøger at finde arbejde.

- Hver dag føler jeg mig heldig for de muligheder og den livsstil, som mit job som fodboldspiller har givet min familie og mig, og også for at være i en position, hvor jeg på en måde kan hjælpe lidt i samfundet, siger Steven Naysmith.

Den skotske landsholdsspiller har været i Everton siden 2012, hvor han skiftede fra Glasgow Rangers.