Fodbold

Medie: Van Gaal vil af med seks United-stjerner

Louis Van Gaal har fået en perfekt start som Manchester United-manager med fem sejre ud af fem mulige under klubbens opvarmningsturnering i USA.

Men nu begynder hverdagen at true. Premier League starter 16. august hjemme mod Swansea, og inden da skal Louis Van Gaal formentlig have luget godt ud i truppen.

Så meget antydede hollænderen i hvert fald selv under opvarmningsturens afsluttende pressekonference.

- Jeg vil beslutte mig efter denne tur, sagde Van Gaal om overvejelserne omkring potentielle spillerafgange.

- Alle spillerne har fået chancen, og jeg ved mere om dem end før turen startede.

- Det er måske lidt for tidligt at fælde dommen, men i fodbold bliver man nødt til at dømme hurtigt. Og når man kan se, at en spiller ikke vil få de store muligheder for at spille, må man give ham muligheden for at skifte.

- Du bliver nødt til at sige det på forhånd, da det vil være for sent 31. august.

- Jeg vil sige det til spillerne efter turen. Men kun til dem - ikke til jer, sagde hollænderen til de forsamlede pressefolk.

Ifølge The Daily Mail skal minimum seks spillere føle sig ekstra udsatte.

Og det er Nani, Anderson, Wilfried Zaha, Maroaune Fellaini, Shinji Kagawa og Javier Hernandez.

De to sidstnævne skulle være i søgelyset hos Atletico Madrid, mens Fellaini skulle være på blokken hos Rafa Benitez i Napoli.

Også en spiller som Tom Cleverley skulle være på vippen i United, der stadig må formodes at forstærke sig yderligere på den centrale midtbaneposition.

Manchester United har endnu en træningskamp til gode inden sæson starter om et par uger. 12. august møder man Valencia hjemme på Old Trafford.