Fodbold

Agger: Har altid drømt om at vende tilbage i den gule trøje

Daniel Agger har længe været rygtet væk fra Liverpool, hvor han efterhånden var røget langt ned i hierarkiet.

Han er blevet rygtet til flere europæiske topklubber som Napoli, Arsenal og Atletico Madrid, men nu er det officielt, at han skifter til hjerteklubben Brøndby.

- Jeg har nogle særlige følelser for denne klub, og for mig betyder det mere end penge og andre materielle ting. Jeg kunne sikkert godt have fået en kontrakt med en større klub og tjent flere penge, men det er ikke vigtigt for mig. Jeg ønsker at være glad for det, jeg laver, og samtidig føle, at jeg gør en forskel, dér hvor jeg er, siger Daniel Agger til Brøndbys hjemmeside.

Det har altid ligget i kortene, at Daniel Agger på et tidspunkt ville vende tilbage til barndomsklubben.

- Siden jeg forlod Brøndby i 2005, har jeg altid drømt om en dag at vende tilbage og spille i den gule trøje igen. Det er helt fantastisk, at det nu går i opfyldelse. Siger han.

Brøndby møder søndag FC Nordsjælland i Superligaen. Det opgør bliver dog uden Agger. Det ventes, at han får sit comeback på hjemmebane, når Brøndby tager imod Randers FC søndag den 14. september.

Hør TV 2 Sportens fodboldekspert Flemming Tofts vurdering af Daniel Aggers skifte i videoen øverst i artiklen.

Daniel Munthe Agger

Født:

12. december 1984 (30 år)

Fødested:

Hvidovre

Højde:

191 cm

Position:

Central forsvar

Klubinformation:

-1996: Rosenhøj BK 1996-2006: Brøndby IF 2006-2014: Liverpool FC 2014- Brøndby

Kåringer:

2004 og 2005: Årets talent i Superligaen 2006: Årets Sportstalent i Danmark 2007: Årets fodboldspiller, kåret af Spillerforeningen 2012: Årets fodboldspiller, kåret ved Dansk Fodbold Award