Fodbold

Ekspert: Her er farerne for Agger efter Brøndby-skifte

Efter længere tids spekulationer blev det lørdag officielt, at Daniel Agger vender tilbage til Brøndby.

TV 2 Sportens fodboldekspert, Morten Bisgaard, kalder skiftet overraskende, men glædeligt og godt for både Superligaen og Brøndby.

- Han passer rigtig godt ind i Thomas Franks spillestil hvor de vil bygge spillet op nedefra. Et hold, der gerne vil have bolden meget – det er Daniel Aggers force: At være spillende forsvarsspiller.

- Brøndby får en masse kvalitet på en position, hvor de har haft problemer med at finde den rette kombination. Jeg tror, det bliver Semb og Agger i midterforsvaret, mens Albrechtsen og Dumic bliver reserver. Agger skal have en duelspiller ved siden af sig, og det kan de alle tre, siger Morten Bisgaard.

Men det kan også være svært at komme fra en af verdens største klubber og tilbage til den danske Superliga, advarer eksperten.

- Daniel Agger har aldrig været den type, der springer over hvor gærdet er lavets – men det kan han heller ikke den her gang.

- Hvis han tror, han bare lige kommer tilbage – altså det er klart, det er meget lavere tempo – men med de store forventninger må han ikke falde for meget i niveau. Så kan han få en negativ begyndelse.

- Det er faktisk ikke nemt at komme hjem. Det er ikke nogen retræte. Så skal man i hvert fald vær rigtig god, siger Bisgaard.

Daniel Agger har underskrevet en to-årig aftale frem til sommeren 2016.

Daniel Munthe Agger

Født:

12. december 1984 (30 år)

Fødested:

Hvidovre

Højde:

191 cm

Position:

Central forsvar

Klubinformation:

-1996: Rosenhøj BK 1996-2006: Brøndby IF 2006-2014: Liverpool FC 2014- Brøndby

Kåringer:

2004 og 2005: Årets talent i Superligaen 2006: Årets Sportstalent i Danmark 2007: Årets fodboldspiller, kåret af Spillerforeningen 2012: Årets fodboldspiller, kåret ved Dansk Fodbold Award