Fodbold

Officielt: Daniel Agger skifter til Brøndby

Så er det officielt: Daniel Agger skifter fra Liverpool til Brøndby. Det meddeler klubberne lørdag.

Klubberne er blevet enige om en aftale, der sender den danske landsholdsanfører til Vestegnen. Agger skifter på en permanent aftale, der løber frem til sommeren 2016, skriver Brøndby.

Der har længe været spekuleret i Aggers fremtid, efter det har været sparsomt med spilletid for danskeren i Liverpool.

Lørdag morgen bekræftede Brøndby, at klubben var i dialog med englænderne om en transfer, og nu er handlen altså officiel.

Aftalen med Liverpool kommet i stand gennem stor velvilje fra Liverpools side, samt en massiv lønnedgang fra Daniel Agger, lyder det fra Brøndby.

Dertil kommer, at klubbens storaktionær og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen har bidraget til at skiftet kunne lade sig gøre.

- Mit bidrag til denne handel skal ses som en jubilæumsgave til klubben såvel som en investering i klubbens fremtid. Jeg synes, at en Daniel Agger tilbage i den gule trøje er den bedste måde at markere 50-året for stiftelsen af Brøndby IF på, siger Jan Bech Andersen til klubbens hjemmeside.

Daniel Agger får i Brøndby sit gamle rygnummer 22.

Daniel Munthe Agger

Født:

12. december 1984 (30 år)

Fødested:

Hvidovre

Højde:

191 cm

Position:

Central forsvar

Klubinformation:

-1996: Rosenhøj BK 1996-2006: Brøndby IF 2006-2014: Liverpool FC 2014- Brøndby

Kåringer:

2004 og 2005: Årets talent i Superligaen 2006: Årets Sportstalent i Danmark 2007: Årets fodboldspiller, kåret af Spillerforeningen 2012: Årets fodboldspiller, kåret ved Dansk Fodbold Award