Fodbold

OB fyrer Troels Bech

Superligamandskabet OB har besluttet at stoppe samarbejdet med Troels Bech efter den seneste periodes svingende resultater.

- Troels har ydet et stort arbejde i OB i en vanskelig tid, og det skylder vi ham en stor tak for, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

- Siden han kom til klubben, har vi været igennem en stor tilpasning af økonomi og spillertrup, og det har naturligvis ikke gjort hans arbejde nemmere. I de seneste sæsoner har vi kæmpet i bunden af rækken, og sådan har vi også indledt den nye sæson.

- Det kræver et enormt stort arbejde og lægger et stort pres på både truppen og trænerteamet, og derfor har jeg vurderet, at vi har brug for nye kræfter og nye idéer for at komme på ret kurs igen, siger Jesper Hansen.

OB har fået en skrækkelig sæsonstart, hvilket blev yderligere forstærket mandag aften med et 2-1 nederlag på udebane til FC Nordsjælland.

Det fynske fodboldflagskib ligger på en aktuel 11. plads i Superligaen. Ove Pedersen er ansat som ny cheftræner frem til sommeren 2015.

OB tabte mandag aften 2-1 ude mod FC Nordsjælland. Se målene her: