Fodbold

Boilesen skudt i sænk: Husker intet efter blackout

Det så uhyggeligt ud, da en helt uforberedt Nicolai Boilesen fik en bold direkte i hovedet i anden halvleg af EM-kvalifikationskampen mod Portugal tirsdag aften.

Venstrebacken gik ud som et lys og lå ubevægelig på banen i flere minutter, inden han blev båret ud. Men Boilesen var heldigvis nogenlunde frisk efter kampen, som Danmark skuffende tabte med 0-1.

- Jeg har fået en hjernerystelse og var væk et kort øjeblik. Jeg kan ikke huske, hvad der skete og har lidt hovedpine. Men udover det har jeg det okay, siger Nicolai Boilesen.

Som følge af uheldet var han ikke på banen, da Portugals Cristiano Ronaldo scorede sejrsmålet i fem minutters overtid.

Og det var en sur følelse at modtage holdkammeraterne i omklædningsrummet efter den store nedtur.

- Stemningen var meget dårlig, som den altid er, når man taber i overtiden. Jeg ville gerne have spillet hele kampen, men det kunne jeg altså ikke. Det var ligesom ikke i mine hænder, siger Nicolai Boilesen.

Venstrebacken skal nu hjem til Amsterdam for at pleje sin hovedpine og forberede sig til Ajax' kampe i Æresdivisionen og Champions League.

Næste gang, han skal i aktion sammen med det danske landshold, bliver 14. november i Serbien.

Danmark-Portugal

EM-kval., gruppe I:

Danmark-Portugal 0-1 (0-0)

0-1 Cristiano Ronaldo (90. minut). Tilskuere: 36.562.

Danmark, 4-3-3:Kasper Schmeichel, Lars Jacobsen, Simon Kjær, Daniel Agger, Nicolai Boilesen /58. Simon Poulsen, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen /84. Thomas Kahlenberg, William Kvist, Lasse Vibe /46. Uffe Bech, Nicklas Bendtner, Michael Krohn-Dehli

Portugal, 4-3-3:Rui Patrício, Cedric Soares, Ricardo Carvalho, Pepe, Eliseu, João Moutinho, William Carvalho, Tiago /84. Ricardo Quaresma, Danny /78. Eder, Cristiano Ronaldo, Nani /68. João Mario.