Fodbold

Chelsea-dansker roses i medierne for 'fremragende' debut

Det danske stortalent Andreas Christensen høster roser efter sin førsteholdsdebut for Chelsea. Danskeren var fra sin position på højre back med til at sikre en 2-1-sejr over Shrewsbury Town fra den fjerdebedste engelske række.

Og den danske U21-landsholdsspiller får mange pæne ord med på vejen i de engelske medier efter debuten.

Chelsea-bloggen ”chelseadaft.org” skriver:

- Med hensyn til Christensen, så synes jeg, han var fremragende. Han virker meget rolig i de defensive situationer, og det så vi her til aften. Ligesom Ake (Nathan Aké red.) vandt han bolden ved adskillige situationer, og når han blev sat under pres, klarede han det virkelig flot.

I London Evening Standard får Andreas Christensen karakteren 7 ud af 10 og denne vurdering med på vejen:

- Ser man bort fra modstanderens niveau, så var Andreas Christensen imponerende på højre-back. Den normale centerforsvarer greb chancen og kom godt med frem ad banen. Han virkede kølig på bolden og havde et godt øje for afleveringer.

Goal.com giver danskeren 2 ½ stjerner ud af 5 mulige og giver følgende forklaring på karakteren:

- Det var hans debut, og han gjorde det okay. Modstanderens angribere gav ham problemer. Specielt Akpa Akpro strøg forbi ham flere gange.

Også på de sociale medier var der fine reaktioner på debuten til den tidligere Brøndby-spiller:

På trods af en imponerende debut, så er det nok særdeles usandsynligt, at den unge dansker får spilletid igen i weekenden, når Chelsea møder Queens Park Rangers i Premier League.