Fodbold

Norsk supertalent skal prøvetræne i Liverpool

Han er måske det største talent i fodboldverdenen lige nu, og de europæiske storklubber har forlængst fået øje på den 15-årige Strømsgodset-spiller, Martin Ødegaard. Nu skal det norske vidunderbarn teste sine evner i en stribe topklubber. Det skriver TV 2 Norge. 

- Der er mange interessante og spændende klubber, der henvender sig. Vi planlægger at besøge to til fire af dem inden jul, siger Martin Ødegaards far, Hans Erik Ødegaard.

En af klubberne skulle ifølge den norske tv-station være Martin Ødegaards favoritklub, Liverpool FC. Den engelske storklub har sendt en invitation til Ødegaard om prøvetræning. En invitation, som Ødegaard-familien skulle have sagt ja tak til. Selv er den kreative midtbanespiller ikke meget for at løfte sløret for hvilke klubber, han skal besøge.

- Vi har ikke bestemt os for, hvilke klubber jeg besøger. Nu har jeg fokus på landsholdssamlingen, og så tage jeg det andet bagefter, siger Martin Ødegaard til TV 2 Norge.  

I sidste uge fik stortalentet endnu mere opmærksomhed, da det blev afsløret, at han var i Spanien for at besøge Real Madrid. Men den spanske kongeklub er altså ikke den eneste, der vil se nærmere på Ødegaard.